Casual Style

DSC01290 IMG_7005 IMG_7021 IMG_7093 DSC01289 IMG_7097 DSC01297 IMG_7040 IMG_7046

Advertisements

Hello fashion world!

Здраво, јас сум Мартин Здравковски и имам 23 години. Љубител на модата и шопингот. Денес за првпат станав дел од блогерскотто семејство и се надевам дека ќе се вклопам во модниот свет 🙂

100_0327mnn100_0329mm100_0330mm100_0338m100_0342m100_0346mm100_0341m